Următorul videoclip B.U.G. Mafia e al vostru!

Vrem să ne trimiteți materiale video cu voi și prietenii voștri din vacanțele petrecute la mare în care ați fost prezenti și la concertele B.U.G. Mafia. Ne interesează filmări din timpul concertelor noastre, dar vrem și înregistrări cu voi distrându-vă la mare. Materialele pot fi realizate atât pe timpul zilei, cât și noaptea, preferabil în format Full HD (1920x1080).

E important să primim imagini de la concerte, dar nu vă limitați doar la ele, avem nevoie și de filmări de pe plajă, de la terase, din mașină, de pe drum, din camera… iar dacă apar în imagini și haine, tatuaje sau alte treburi cu B.U.G. Mafia, cu atât mai bine.

Într-adevăr, e posibil ca filmările unora dintre voi să nu fie folosite. E posibil să le trimiteti degeaba. Dar e la fel de posibil să vă vedeți pe voi și pe prietenii voștri în următorul clip B.U.G. Mafia. Repetăm fraza asta: e posibil ca, răspunzând provocării noastre, să vă vedeți în următorul clip B.U.G. Mafia.

Dacă vreți să facem încă un videoclip tare împreună, completați formularul de mai jos și trimiteți-ne un link Wetransfer sau Dropbox cu filmări cu voi și B.U.G. Mafia la mare.

Vă mulțumim pentru susținere!

Termeni si conditii de utilizare

Trimițând aceste înregistrări ("Înregistrările") garantezi SC Casa Productions SRL ("Producătorul") că eşti titular de drept al drepturilor de autor şi conexe asupra Înregistrărilor, că nu ai mai cedat sau transmis în orice fel aceste drepturi unei alte părți, şi că cedezi Producătorului drepturile de autor şi conexe asupra Înregistrărilor.

De asemenea, trimițând Înregistrările îți exprimi acordul, garantând şi acordul celorlalte persoane care pot apărea în înregistrări, ca imaginea ta şi a persoanelor ce apar în aceste Înregistrări, precum şi Înregistrările în sine, să poată fi utilizate de către Producător spre a fi incluse într-o operă audio-vizuală ("Videoclipul"), precum şi acordul de liberă exploatare de către Producător a Videoclipului ce include Înregistrările.

Trimiterea înregistrărilor nu garantează şi utilizarea acestora, criteriile de selecție ținând de calitatea materialului, precum şi de direcția artistică şi regizorală aleasă de Producător. Trimiterea Înregistrării valorează consimțămant, în cazul în care Înregistrarea sau părți din ea vor fi incluse în Videoclip, asumându-ți încheierea contractului prevăzut de lege. Cesiunea acestor drepturi va avea un caracter neexclusiv, pe teritoriul întregului mapamond şi pe întreaga durată de protecție a drepturilor de autor, prin trimiterea Înregistrărilor garantând să păstrezi Producătorul liber de orice pretenții.

Aboneaza-te la newsletter

Daca vrei sa fii la curent cu ultimele release-uri, evenimente si alte noutati.
MA ABONEZ
close-link